пʼятницю, 2 лютого 2018 р.

Просто про складне: як фінансово захистити майбутнє сім'ї

«Люди перестають мислити, коли перестають рахувати гроші, а якщо вони ніколи їх не рахували, то, значить, ніколи й не мислили».
Франклін Рузвельт
«Жили-були на світі три поросятка. Три брати. Всі однакового зросту, кругленькі, рожеві, з однаковими веселими хвостиками. Навіть імена у них були схожі. Звали поросят Ніф-Ніф, Нуф-Нуф і Наф-Наф. Все літо вони перекидалися в зеленій траві, грілися на сонечку, ніжилися в калюжах». Всі напевно в дитинстві читали казку «Про трьох поросят», і пам'ятаєте, що мораль казки така: піклуючись про будівництво міцного будинку, ви зможете вберегти себе і своїх рідних від злого і старого вовка. Згадайте, як Ніф-Ніф побудував свій будинок із соломи, і коли вовк подув на нього, він розлетівся на всі боки. Нуф-Нуф був трохи розумнішим і вибудував свій будинок з гілок і тонких прутів, який теж розвалився від того, що на нього подув вовк. А ось самий кмітливий братик-порося Наф-Наф цеглинка за цеглинкою зводив свою міцну фортецю. І завдяки йому вони з братами залишилися цілими і неушкодженими.
У нашому повсякденному житті існує безліч прикладів, як захистити своє здоров'я та життя. Це і подушки та паски безпеки в машинах, це рятівний круг на кораблі, запасний парашут у ранці парашутиста. Усе наше життя ми намагаємося убезпечити себе та оточуючих від яких-небудь неприємних подій.
У розпал розвитку сфери послуг ми сьогодні спокійно можемо застрахувати свій будинок від пожежі, машину від угону, урожай від негоди, себе на випадок медичних розтрат ...
А як фінансово захистити майбутнє своєї сім'ї? Напевно, не варто заглиблюватися в опис різних інструментів, за допомогою яких можливо говорити про фінансовий захист. Неймовірна кількість пропозицій від фінансових установ: банківські депозити, цінні папери, дорогоцінні метали та антикваріат, інвестиції в бізнес, страхування життя тощо.
Чого ж хоче людина XXI століття? Фінансової незалежності, міцного здоров'я і впевненості у завтрашньому дні!
Фінансова незалежність - це можливість реалізації своїх життєвих планів. Її можна досягти завдяки професійному управлінню власними фінансами. А для цього потрібно розбиратися в тому, який фінансовий інститут принесе Вам високу прибутковість поряд з мінімальними ризиками, щоб в гонитві за прибутком не втратити все. Міцне здоров'я - це можливість насолоджуватися реалізацією своїх бажань. Так, його не можна купити, але ось забезпечити фінансову підтримку під час різних життєвих негараздів, цілком можливо. Не факт, що коли у Вашому житті або в житті ваших рідних стануться непередбачені обставини, у Вас будуть кошти для того, щоб відновити здоров'я. Таким чином, вдалий симбіоз цих двох аспектів дарує кожному впевненість у завтрашньому дні.
Сучасні люди стали більш вимогливими до послуг і товарів, які можуть бути їм запропоновані. Тому ми зараз часто чуємо «два в одному», «тут і зараз», «дешево і сердито». Як наслідок, разом зі ступенем попиту зростає і рівень пропозиції.
«Два в одному» - це фінансова незалежність і міцне здоров'я людини, «тут і зараз» - моментальне рішення всіх його питань, «дешево і сердито» - за доступною ціною. Порівнявши і оцінивши можливості різних фінансових інститутів, все це може забезпечити страхування життя.
Страхові компанії приділяють досить багато часу і сил, щоб розробити не шаблонний, універсальний продукт, а навпаки - індивідуально підібраний до кожного нового споживача. Досить чітко відпрацьовані і представлені широкому колу потенційних та існуючих клієнтів варіанти страхування - накопичувальне, інвестиційне, пенсійне, дитяче накопичувальне, ризикове. Тобто, кожен клієнт, який «потрапив у руки» до досвідченого фінансового консультанта, зможе підібрати собі той продукт страхування, який буде прийнятний для нього і зможе задовольнити його інтереси. Водночас наявність страхового полісу зможе забезпечити і додаткові привілеї для його власника - безкоштовні медичні консультації, обстеження кращими фахівцями, захист коштів від наслідків інфляції, повернення частини вкладених коштів у вигляді податкової знижки з боку держави і т.д.
Страхування містить не тільки елемент збереження та примноження коштів клієнтів, але і разом з тим істотний страховий захист практично на всі випадки життя. Завжди пам'ятайте одну просту фразу словенського оратора «Страхування - це парашут, якщо у Вас його немає в потрібний момент, більше він Вам не знадобиться».
Страхова компанія «PZU» для Вас розробила ряд спеціальних програм, за допомогою яких Ви зможете фінансово захистити майбутнє своєї сім'ї.

Немає коментарів:

Дописати коментар