середу, 17 січня 2018 р.

Як випускається поліс накопичувального страхування життя?



1. Консультація



Консультант зустрічається або зв'язується з Вами по телефону, скайпу і ін. Відповідає на запитання по накопичувальному страхуванню життя. З'ясовуємо Ваші побажання, ризики і цілі, для того, щоб запропонувати підходящу саме Вам програму, націлену на накопичення або захист.


2. Надсилається пропозиція на e-mail (електронну пошту)

Ви отримуєте на свою електронну пошту наші пропозиції:
- страхова програма з розрахунками накопичення і страхових сум
- таблиця викупних сум
- анкета для заповнення заяви


Зразок заяви, який буде відправлений в страхову компанію ...


3. Підготовка документів на випуск поліса

Після того, як всі питання будуть врегульовані, ми готуємо документи для відправки в страхову компанію.


4. Відправлення документів на поштову адресу (для підпису)




Так як в заяві потрібно Ваш підпис, ми з Вами зустрінемося особисто для передачі підготовлених документів або вони будуть відправлені Вам на поштову адресу або передані будь-якою кур'єрською службою.






5. Оплата страхового внеску

Після підпису заяви, проводиться оплата страхової премії в ОТР, Приват або Аваль-банку на рахунок страхової компанії.


6. Подача документів на розгляд в страхову компанію

Розгляд Ваших документів займе 2-3 тижні.


7. Випуск поліса

Поліс Ви отримаєте на поштову адресу, вказану в заяві, рекомендованим листом.

Зразок поліса:











Контакт:

E-mail: penkoania@gmail.com  т.068 91 69 448

Переваги страхування життя.



 Страхування життя є одним з інструментів вирішення глобальних проблем суспільства, пов’язаних із забезпеченням гідного рівня життя і обслуговування осіб похилого віку та осіб, котрі через різні обставини життя передчасно втратили здатність до активної трудової діяльності; сімей, які залишилися без годувальника; проблем, пов’язаних зі своєчасним поверненням кредитних та інших зобов’язань.
  Невеликі регулярні страхові внески дозволять захистити себе особисто чи своїх близьких від різноманітних примх долі, здобути впевненість у завтрашньому дні, в тому, що в потрібний момент знайдуться кошти для покриття термінових зобов’язань, реалізації крупних планів.    Зрештою, це – додаткові кошти для покращання стилю життя, здійснення довгоочікуваних бажань. Страхування життя також може стати вирішенням питання довгострокових заощаджень, які в руках команди досвідчених професіоналів щорічно примножуються та повертаються клієнту у вигляді інвестиційного доходу, що утворюється завдяки успішному управлінню страховими резервами. Таким чином, клієнт Страхової компанії поряд із отриманням страхового захисту на випадок настання визначених у договорі страхування подій, по закінченні договору накопичувального або пенсійного страхування гарантовано отримає накопичену страхову суму та додатковий інвестиційний дохід, який в змозі значно приблизити втілення заповітних мрій.
  Власники накопичувальних договорів страхування також мають право користуватися податковими пільгами, визначеними законодавством України. Також важливим є той факт, що Страхова компанія «ПЗУ Україна страхування життя» передбачила для своїх клієнтів захист реальної вартості накопичуваних грошових коштів через систему поступового збільшення розміру страхової суми – індексацію. Ця система допоможе уберегти грошові кошти від знецінення, що так необхідно в період економічного спаду та панування інфляційних процесів.    Окрім цього, Страхова компанія має в своєму арсеналі суттєву методологічну базу, яка допоможе клієнту зберегти страховий захист навіть у разі настання фінансової скрути: спеціалісти Компанії запропонують варіанти вирішення проблеми з найбільш вигідними для клієнта умовами, такими як зменшення страхової суми, переведення договору в повністю сплачений з можливістю подальшого його відновлення і т.і. Програми страхування є досить гнучкими: протягом дії договору страхування можна внести зміни до умов:

  •  збільшити розмір страхового захисту або накопичення; 
  •  зменшити розмір страхових внесків у разі настання несприятливої фінансової ситуації; 
  •  змінити періодичність сплати страхових внесків; 
  •  перевести накопичувальну програму страхування у пенсійну програму; 
  •  відновити дію редукованого договору страхування; 
  •  провести заміну вигодонабувачів (отримувачів страхової виплати); 
  • змінити страхувальника; 
  •  підключити до діючого договору додаткову програму страхування; 
  •  інші зміни.
  Після прийняття рішення стати нашим клієнтом, Ви, поряд з впевненістю у завтрашньому дні та захисті дорогих Вашому серцю людей, здобудете надійного партнера в особі Страхової компанії «ПЗУ Україна страхування життя», який не залишить Вашу родину у найскладніших життєвих ситуаціях. І пам’ятайте: життя та здоров’я – це найцінніше, що ми колись мали, маємо та будемо мати!