понеділок, 5 лютого 2018 р.

Пенсійна реформа в дії.


   З 1-го січня набули чинності нові правила для оформлення і призначення пенсій. Плоди «осучаснення», яке по суті було звичайним перерахунком, почнуть пожинати ті, кому необхідно виходити на пенсію в 2018-му році.
   Починаючи з цього року мінімальний стаж для отримання пенсії складе 25 років (раніше було 15 років). Надалі ця цифра буде рости щороку - в 2019 році буде потрібно вже 26 років, в 2020- 27 років, і так далі. Таким чином, в 2028 році вимога мінімального стажу становитиме 35 років.
    Але навіть якщо у Вас досить стажу, це зовсім не означає, що Ви отримаєте гідну пенсію. Щоб приблизно оцінити, скільки це в грошах, поділіть свою офіційну зарплату на 4, що відповідає коефіцієнту заміщення 25%.
    Крім цього, в цьому році не проводитиметься індексація пенсій.
    А ще, починаючи з цього року в стаж більше не зараховується період навчання у вищому навчальному закладі і військова служба.
    У наших реаліях для 90% населення неможливо прожити на пенсію від ПФУ, тому люди, досягаючи пенсійного віку, не виходять на пенсію, а продовжують працювати далі.
Фактично, вони перестануть працювати не в 60 або в 65 років, а лише тоді, коли фізично не зможуть ходити на роботу за станом здоров'я, або ж коли їх м'яко «попросять».
    На що будуть жити ці люди після реального виходу на пенсію, залишається лише гадати.
    Такий життєвий план називається планом бідності і він реалізується у 90% людей. Щоб він не реалізувався і в Вашому випадку теж, Вам потрібно задуматися про це вже сьогодні.
 
 Чим раніше Ви приймете рішення, тим більше Ви зможете накопичити.
   Чим довше Ви тягнете, тим більше Ви втрачаєте грошей.
Проблема продовжує існувати, навіть якщо Ви від неї відвертається.
   Щиро вірю в те, що в найближчі роки все більше і більше людей будуть звертати увагу на цю проблему.
   І не тільки звертати увагу, але й вирішувати її.
   Тому в Україні відсоток тих, хто реалізує план бідності, буде неухильно знижуватися, а значить буде ставати все більше забезпечених пенсіонерів.
   

Не залишайтеся з більшістю, станьте тими, хто накопичує свій капітал за допомогою поліса страхування життя, і реалізує план комфорту!

Ставте  і підписуйтесь, я регулярно даватиму актуальну інформацію по найкращих варіантах рішення пенсійної проблеми!

Тому що він мене кохав.....

День Святого Валентина (Валентинів день, День Закоханих) — щорічне свято, яке припадає на 14 лютого. Назва походить від святого Валентина, якого згадує цього дня під час літургії Католицька церква.

Як День Святого Валентина відзначають у різних країнах?

  • Італійці у День Святого Валентина вважають своїм обов'язком дарувати коханим солодощі.
  • Поляки цього дня відвідують Познань. Там, за повір'ям, лежать мощі Святого Валентина, а над головним престолом висить його чудодійна ікона. Поляки вірять, що проща до неї допомагає в любовних справах.
  • В Японії на День св. Валентина жінки і дівчата дарують чоловікам і хлопцям солодощі, переважно шоколад. Японці рахують, що тільки солодкий шоколад здатний виразити силу кохання.
  • Особисто я вважаю, що свою силу кохання можна виразити, придбавши поліс страхування життя. 

Існує історія під назвою «Тому що він мене кохав», яка прекрасно розкриває ідею страхування життя.

   Марія познайомилась з Едуардом  ще в  університеті. Розумний, гарний, сильний. Мрія кожної дівчини. Подруги заздрили. Кохалися, одружилися, народили дітей. В чоловіка цікава і високооплачувана робота, дорогий автомобіль, прекрасний будинок за містом, щорічний відпочинок на морі. Банківська картка чоловіка не обмежувала Марію ні в чому. Поряд коханий і уважний чоловік, і головне - це не сон!
Чергове відрядження чоловіка мало принести хороший контракт і збільшити благополуччя сім`ї. Проходить день, другий.... На душі в Марії тривога. Чоловік не дзвонить і не відповідає на телефонні дзінки. У Марії закрались сумніви. Такого бути не може! Він завжди був таким ніжним і уважним. 
   Дзвінок у двері.. Вернувся?! Марія відкриває двері. А там біда.. Страшна новина. Едуард загинув. Він не мав права загинути, але п`яний водій вирішив по другому і пішов на обгін по зустрічній полосі. У Едуарда не було шанса. І навіть велике кохання до дружини і дітей та бажання жити не спасли Едуарда. "Встиг" - останнє, про що подумав Едуард. 
   Реальне життя повернулося до Марії через два тижні. Жити якось треба, навіть з такою бідою. Грошей не встачає... Банківська картка заблокована банком, будинок куплений в кредит, автомобіль теж... Банківський рахунок буде розблокований через 6 місяців. Як ростити дітей? Одна.. Потрібні гроші! Дзвінок в двері, поштар протягує великий конверт і просить за нього розписатися. На конверті Марія прочитала: "страхова компанія". З тривогою відкрила конверт, дістала лист і не повірила своїм очам - це поліс страхування життя. Це спасіння!  Він ВСТИГ, а я так була проти. Підбіг син і запитав: "Мама, а що це лист від тата?", "ні синок, це наше майбутнє від тата"!


Поліс страхування життя - це єдине, що ти повинен придбати саме тоді, коли він тобі взагалі не потрібен, коли думки зовсім про інше і коли є купа інших важливих справ.
Якщо раптом він знадобиться, його вже не можна буде купити ні за які гроші!