середу, 21 березня 2018 р.

ПЕНСІЯ - ЛОХОТРОН, В ЯКОМУ БЕРУТЬ УЧАСТЬ МАЙЖЕ ВСІ!!!


Більшість живе так, як жити не хоче, але й не робить нічого, щоб жити по іншому!

Життя таких людей схоже на фільм, від перегляду якого їх самих тошнить! Але по якійсь із причин, вони не хочуть переписати сценарій... Тим, хто робить усе, щоб змінити своє життя і тим хто вирвався з такого життя посвячується!
  • На що Ви були б готові піти заради свого майбутнього?
  • Скільки Ви б згідні були заплатити?
  • Чим пожертвувати?
Якби були на 100% впевнені, що те що Вам пропонують повністю змінить Ваше життя! Зробить його стабільним, комфортним, насиченим... Скільки у Вас вже було змог від яких Ви відмовилися, а потім жаліли?! Можливо на цей раз Вам, всетаки, буде краще прислухатися свого серця?!!

Ось світ до якого ми всі звикли:
Кожного дня ми просинаємося вранці, чистимо зуби, гарно одягаємося і йдемо на роботу. Але що приховується за  цим всим??? З якою ціллю ми робимо те, що ми робимо? 
У всякому разі кожен із нас передбачає дві цілі:
  1. - забезпечити себе і своє сьогодення;
  2. - забезпечити своє майбутнє.
- Але зустрічали Ви хоча б одну людину, яка б працювала на роботі по найму і на свою заробітну плату придбала гарну квартиру, зробила там ремонт, купила всю необхідну техніку....? 
- НІ! Це не реально! 
- Так що, можна вважати, що звичайна робота, не при яких умовах, не забезпечить Вас всім необхідним? 
Так, насправді це так! Не одна зарплата на традиційній роботі не забезпечить Вам комфортне сьогодення, вона лише дозволить Вам вижити!

А що ж з 2-гою ціллю, як на рахунок пенсії?

Кожен день Ви виходите на роботу і надієтесь на гідну пенсію..! 

- Яку пенсію Ви будете отримувати? Прямо зараз, назвіть суму!!!

Я думаю, Ви не раз бачили своїх знайомих або, можливо, навіть своїх батьків, як вони, в буквальному сенсі цього слова, ТРУСЯТЬСЯ за штамп в трудовій книжці. Але заради чого?
Знаєте Ви? Що, якщо, наприклад, щомісячна зарплата всього 3723грн., то підприємство на якому Ви працюєте, змушене віддавати за Вас тільки в пенсійний фонд 819грн., щоб нібито формувати Вашу пенсію. Чому нібито?

Давайте уявимо, що Ви працюєте з 20 років і в 55 виходите на пенсію. І кожен місяць Ви платите 819грн. не в пенсійний фонд, а кладете на свій особистий рахунок в страхову компанію всього під 15% річних (СК дає складний відсоток).

Нехай мене вибачить держава, я не закликаю людей не платити податки. Я лише показую, цим прикладом, ефективність дій.

І так з 20 до 55 років Ви кожен місяць формуєте свій особистий пенсійний фонд, але в страховій компанії. Коли Вам виповниться 55років, на Вашому рахунку виявиться 9 072 966грн. і цієї суми Вам вистачить, щоб на протязі наступних 30 років виділяти собі на пенсію більше 25 000грн. в місяць.

Увага, питання!!! 
- А яку пенсію отримують ті..., хто все таки залишився вірним трудовій книжці?

- Можливий варіант, що працюючи на трудову книгу із зарплатою 3723грн. Ви досягнете розміру пенсії 25 000грн.? 
- Тоді чому люди так віддано працюють на трудову книгу? Замість того, щоб працювати на себе!!

Відповідь очевидна, але не замітна для багатьох!!! 
Поки у Вашій квартирі є телевізор, поки Ви читаєте газети, поки Ви думаєте, що там показують те що дійсно є, а не те що вони хочуть, щоб Ви думали!!! 
Ви будете працювати на трудову книгу і думати, що це єдине правильне рішення! 

- Хто з Вас чув в різних ток шоу або читав в газетах, що в нашій країні чесний бізнес побудувати не можливо? 
- Хто з Вас звертав увагу, що в фільмах показують, якщо Ви директор, то обовязково злодій, якщо бізнесмен - ідеш по головам, якщо на хорошій машині, то бандит?

- Для чого це робиться? Ви хочете бути бандитом? 
- Ні! 

Отже Вам не треба мати дорогий автомобіль? Ви не хочете йти по головах або стати злодієм, отже і стати директором Вам не світить! 
Вам набридло працювати на зарплату, і Ви захотіли відкрити свій бізнес, але Ви ж знаєте, що в нашій країні ще й з нашою владою, чесний бізнес побудувати не реально. Так що краще відмовитися від цієї ідеї і повернутися до роботи? Ось що формують засоби масової інформації в головах людей!!!

Так кого краще слухати? 
Свій розум омитий засобами масової інформації, сформований так, як це їм було зручно чи все таки своє серце, яке кожен день звертається до Вас? Кожного ранку посилає Вам відчуття дискомфорту перед тим, як Ви виходите на роботу. 
Поки Ви не зміните себе, свої дії або вчинки, Ваше майбутнє - ПЕНСІЯ! Невже це не звучить, як вирок? 
Чи не пора змінити своє сьогодення, заради того щоб змінити своє майбутнє?! 
Чи не пора взяти в свої руки відповідальність за своє майбутнє, а не перекладати її на тих, хто ним нехтує?! 

Тільки Ти і ніхто інший відповідальний за своє майбутнє! Ти один несеш відповідальність за те, яким буде твоє майбутнє і чи буде взагалі!!! 

При однакових умовах, при рівних вкладах Вашої праці та часу Ви можете отримати абсолютно різні результати! Як Ви вже зрозуміли, традиційна робота - це не вихід із Вашої ситуації, а пенсія, скоріше за все це - вирок, а не забезпечена старість! 

Але чи є вихід? 




Вихід є! 
Станьте частиною команди людей, яким подобається ідея працювати на себе, яким подобається змога виділяти вільний час завжди, коли це тільки треба! Ідея бути і залишатися вільним! Не піддавайтеся маніпуляціям світу та грайте тільки за своїми правилами! 
Думай що хочеш, роби що хочеш, але не втрать цю змогу!






Якщо Вам потрібна професійна консультація по питаннях фінансового планування і забезпечення - Ви потрапили прямо в ціль! 
0689169448 - телефон для безкоштовних консультацій. Звертайтеся, не будьте байдужими до свого майбутнього, не віддавайте його в руки чиновникам! 
Ви заслуговуєте жити краще!!!