пʼятницю, 11 травня 2018 р.

МАЙБУТНЄ ТВОЄЇ ДИТИНИ В ТВОЇХ РУКАХ!!!

Як часто, дивлячись на свою дитину, ми думаємо: "Рости щасливою! Хай оминуть тебе негоди та труднощі, хай твоє життя буде повне радості та чудових подій!"
Роки летять непомітно, і маленький згорток з пологового будинку перетворюється на людину з власними інтересами, смаками, переконаннями. І хоча погляди наших дітей на життя все частіше не співпадають з батьківськими, наше бажання піклуватися про них, уберігати їх від життєвих негод, не стає слабкішим.
Сумлінні батьки всіляко сприяють всебічному розвитку своєї дитини, розвивають її таланти, допомагають їй знайти своє місце в світі та своє покликання. На щастя, сьогодні існують можливості підвести під свою турботу про дитину міцну фінансову основу, яка полегшить їй старт у самостійне життя. Спеціально для таких батьків чи дідусів з бабусями, які «вкладають» душу й кошти в своїх дітей, PZU розробила програму страхування «ДИТИНА».
Програма «Дитина» допоможе накопичити певну грошову суму, з допомогою якої дитина зможе здобути якісну освіту, розпочати власний бізнес, придбати перше авто. Ці кошти стануть у нагоді при святкуванні повноліття Вашої дитини, будуть як знахідка при плануванні весілля, тощо.Страхова програма допоможе вирішити фінансову сторону питання.
Страхова компанія не виховує Ваших дітей замість Вас -  просто допоможе Вам зробити їхнє життя легшим і комфортнішим.
Ви можете застрахувати власне життя на користь своєї дитини до виповнення їй певного віку. При цьому, Ви самі визначаєте момент часу, коли Ваша дитина отримає суму, що належить їй.
У випадку Вашого передчасного відходу з життя, страхова візьме на себе сплату страхових внесків до кінця терміну дії договору. Таким чином, у встановлений договором термін, Ваша дитина гарантовано отримає повну страхову суму і нараховані додаткові бонуси.
Переваги програми «Дитина»:
  • можливість накопичити грошову суму для забезпечення майбутнього дитини без проведення оцінки ризику та стану здоров’я дитини;
  • можливість забезпечення захисту дитини від нещасного випадку: отримання додаткових коштів на оплату якісної медичної допомоги, подальшої реабілітації чи санаторно-курортного лікування;
  • податкові пільги для довгострокових договорів;
  • збільшення розміру страхової суми (індексація), завдяки чому зберігається реальна вартість грошей на момент страхової виплати;
  • отримання інвестиційного доходу.


Подаруйте своєму нащадку програму «Дитина» – і вона буде «путівкою в життя» для Вашої улюбленої дитини, стане запорукою її успішного і забезпеченого майбутнього.