понеділок, 5 лютого 2018 р.

Тому що він мене кохав.....

День Святого Валентина (Валентинів день, День Закоханих) — щорічне свято, яке припадає на 14 лютого. Назва походить від святого Валентина, якого згадує цього дня під час літургії Католицька церква.

Як День Святого Валентина відзначають у різних країнах?

  • Італійці у День Святого Валентина вважають своїм обов'язком дарувати коханим солодощі.
  • Поляки цього дня відвідують Познань. Там, за повір'ям, лежать мощі Святого Валентина, а над головним престолом висить його чудодійна ікона. Поляки вірять, що проща до неї допомагає в любовних справах.
  • В Японії на День св. Валентина жінки і дівчата дарують чоловікам і хлопцям солодощі, переважно шоколад. Японці рахують, що тільки солодкий шоколад здатний виразити силу кохання.
  • Особисто я вважаю, що свою силу кохання можна виразити, придбавши поліс страхування життя. 

Існує історія під назвою «Тому що він мене кохав», яка прекрасно розкриває ідею страхування життя.

   Марія познайомилась з Едуардом  ще в  університеті. Розумний, гарний, сильний. Мрія кожної дівчини. Подруги заздрили. Кохалися, одружилися, народили дітей. В чоловіка цікава і високооплачувана робота, дорогий автомобіль, прекрасний будинок за містом, щорічний відпочинок на морі. Банківська картка чоловіка не обмежувала Марію ні в чому. Поряд коханий і уважний чоловік, і головне - це не сон!
Чергове відрядження чоловіка мало принести хороший контракт і збільшити благополуччя сім`ї. Проходить день, другий.... На душі в Марії тривога. Чоловік не дзвонить і не відповідає на телефонні дзінки. У Марії закрались сумніви. Такого бути не може! Він завжди був таким ніжним і уважним. 
   Дзвінок у двері.. Вернувся?! Марія відкриває двері. А там біда.. Страшна новина. Едуард загинув. Він не мав права загинути, але п`яний водій вирішив по другому і пішов на обгін по зустрічній полосі. У Едуарда не було шанса. І навіть велике кохання до дружини і дітей та бажання жити не спасли Едуарда. "Встиг" - останнє, про що подумав Едуард. 
   Реальне життя повернулося до Марії через два тижні. Жити якось треба, навіть з такою бідою. Грошей не встачає... Банківська картка заблокована банком, будинок куплений в кредит, автомобіль теж... Банківський рахунок буде розблокований через 6 місяців. Як ростити дітей? Одна.. Потрібні гроші! Дзвінок в двері, поштар протягує великий конверт і просить за нього розписатися. На конверті Марія прочитала: "страхова компанія". З тривогою відкрила конверт, дістала лист і не повірила своїм очам - це поліс страхування життя. Це спасіння!  Він ВСТИГ, а я так була проти. Підбіг син і запитав: "Мама, а що це лист від тата?", "ні синок, це наше майбутнє від тата"!


Поліс страхування життя - це єдине, що ти повинен придбати саме тоді, коли він тобі взагалі не потрібен, коли думки зовсім про інше і коли є купа інших важливих справ.
Якщо раптом він знадобиться, його вже не можна буде купити ні за які гроші!


Немає коментарів:

Дописати коментар